Drept civil

În materie de drept civil, echipa noastră vă poate sprijni prin consultanță juridică, redactare documente, reprezentare și asistare pentru: acțiuni referitoare la dreptul familiei, acțiuni privitoare la bunuri, succesiuni, răspundere civilă, acțiuni de evacuare, executare silită, contestații la executare, ordonanțe de plată.

Dreptul muncii

Echipa noastră beneficiază de o experienţă remarcabilă în dreptul muncii, atât sub aspect contencios, cât şi necontencios, şi colaborează permanent cu clienţii pentru a înţelege cauza problemelor de muncă apărute în cadrul organizaţiei lor şi pentru a recomanda, în consecinţă, strategii pentru rezolvarea cauzei acestor probleme.

Dreptul Consumatorului

În materia drepturilor consumatorului, Cabinetul nostru vă poate oferi servicii personalizate precum: consultanță juridică, asistență și reprezentare în materia clauzelor abuzive din contractele bancare sau consultanță juridică, asistență și reprezentare a consumatorului pentru respectarea drepturilor pasagerilor.

Dreptul afacerilor și societar

Oferim asistență și consultanță juridică completă în materia societăților comerciale și, totodată, asistăm și reprezentăm clienți persoane fizice și juridice în activitatea de constituire a unei societăți, redactând acte constitutive și declarații, și îndeplinind formalitățile necesare de înregistrare.

Drept Administrativ și Fiscal

Consultanță juridică în legătură cu acte, acțiuni ale autorităților și instituțiilor publice, oferită atât clienților persoane fizice, cât și persoanelor juridice, autorităților și instituțiilor publice.

Tranzacții imobiliare

Coordonarea unor proiecte complexe, pe termen lung, care implică elaborarea documentației, facilitarea negocierilor, dirijarea problemelor legale și de reglementare.

G.D.P.R.

În materia protecției datelor cu caracter personal, Cabinetul nostru vă oferă servicii complexe: pachete de acte adaptate obiectului de activitate, politici personalizate referitoare la protecția datelor cu caracter personal pentru site-uri web, consultanță juridică, asistare și reprezentare.

Procedura Insolvenței

Servicii juridice complete pentru toate etapele procedurilor de restructurare și insolvență. Oferim asistență creditorilor, debitorilor, precum și altor părți implicate în astfel de proceduri.

Asociații și Fundații

Servicii juridice complete pentru înființarea asociațiilor/fundațiilor și înscrierea acestora în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor.